Kymppitapahtumat juoksijoille tae laadusta

Suomen Urheiluliiton yleisurheiluseurojen suurimmat juoksutapahtumat ovat muodostaneet Kymppitapahtumat-nimisen verkoston. Sen tarkoituksena on taata tapahtumien laatu ja turvallisuus sekä huolehtia siitä, että tapahtumatuotot käytetään yleisurheilutoimintaan. Viime kädessä tästä hyötyvät yleisurheiluseuroissa liikkuvat lapset.

Juoksijan näkökulmasta Kymppitapahtumat ovat laadukkaita ja turvallisia. Ne tarjoavat erinomaisen vaihtoehdon voittoa tavoittelevien tahojen, kuten yritysten, järjestämille tapahtumille. Kymppitapahtumat-verkosto on perustettu juoksijoita varten: tavoitteena on laadun jatkuva parantaminen tapahtumien kaikilla osa-alueilla.

Kaikki Kymppitapahtumien järjestäjät ovat Suomen Urheiluliiton jäsenseuroja. Niillä kaikilla on vuosien kokemus tapahtumien järjestämisestä. Vuonna 2016 Kymppitapahtumiin kuuluvat Espoon Rantamaraton, Forssan Suvi-illan juoksu, Jyväskylän Finlandia Maraton, Turun Paavo Nurmi Marathon, Helsinki City Marathon ja Helsinki City Run.

Kymppitapahtumien tarkoituksena on jakaa avoimesti parhaita käytäntöjä, osaamista ja kokemuksia verkostoon kuuluvien seurojen järjestämissä juoksutapahtumissa. Järjestäjien näkökulmasta verkosto toimii apuna myös osaamisen ja tiedon jakamisessa ja markkinoinnissa.

Lisätietoja antaa: Markku Koistinen, pääsihteeri, 040-7069195, markku.koistinen@jku.fi

Jaa tämä:

    Liity postituslistallemme!

    Lähetämme sinulle ajankohtaista infoa tapahtumasta.