Voiko osallistumismaksun maksaa siten, että maksaa osan liikuntaedulla ja loput rahalla?
Kyllä voi. Tee ilmoittautuminen normaalisti ja valitse maksutavaksi liikuntaetu. Maksa liikuntaedulla käytössäsi oleva määrä. Maksa loppuosuus alla olevilla tiedoilla:
Maksun saaja: Keski-Suomen Liikunta
Tilinumero: FI11 5290 0220 2657 38
Viitetieto: Loppusuoritus Juoksijan nimi ja matka, jolle osallistuu.

 

Miten tulee toimia, jos haluan tehdä jo tehtyyn ilmoittautumiseen muutoksen esim. vaihtaa matkaa, siirtää osallistumisoikeuden toiselle henkilölle, vaihtaa osallistujaluettelossa näkyvää seuraa / yritystä tai huomaa, että vahingossa ilmoittautunut väärään sarjaan?
Finlandia Marathonin nettisivuilla on muutoslomake täällä , jolla voi ilmoittaa kaikki jo tehtyä ilmoitusta koskevat muutokset.

 

Jos ilmoittautumisen jälkeen tulee este voiko maksetun osallistumisoikeuden siirtää toiselle henkilölle?
Kyllä voi. Poikkeuksena on, että liikuntaedulla maksettua osallistumista ei voi siirtää toiselle henkilölle.
Osallistumisoikeuden siirtämisestä toiselle henkilölle on ehdottomasti ilmoitettava muutoslomakkeella.

 

Miksi aiempien vuosien tapaan Paviljongin tiloissa ei ole suihkumahdollisuutta?
Jyväskylän teatteritalossa tehdään mittava peruskorjaus, jonka vuoksi Jyväskylän kaupunginteatteri esiintyy väistötiloissa Jyväskylän Paviljongin D-hallissa syksyyn 2026 asti.
Jyväskylän Paviljongin muissa halleissa ei ole poistovesien vaatimia viemäriliittymiä, jotka mahdollistaisivat tilapäissuihkutilojen rakentamisen.

 

Tuleeko juoksijanumero osallistujan hakea henkilökohtaisesti?
Ei tarvitse. Juoksijanumeron voi hakea toisen puolesta.

 

Miten ikäsarja määräytyy? Jos olen juoksupäivänä 49-vuotias, mutta täytän vielä tämän vuoden puolella 50 mihin sarjaan kuulun?
Syntymävuosi on ratkaiseva. Esimerkkitapauksessa kuulut sarjaan N50 tai M50.

 

Milloin maratonviestin lopullinen joukkueen kokoonpano ja juoksujärjestys tulee ilmoittaa?
Joukkueen lopullinen kokoonpano ja juoksujärjestys ilmoitetaan viimeistään torstaina 12.9. klo 21.00 mennessä täällä. Joukkueen jäsenten nimet ja juoksujärjestys kannattaa ilmoittaa lähellä tuota ilmoitusajan takarajaa. Näin vältyt muutosten muutoksien tekemiseltä.

 

Jos samasta yrityksestä tai yhteisöstä on tulossa useampi osallistuja, voidaanko ilmoittaa kerralla useampi osallistuja ja sopia laskutuksesta?
Jos teet ryhmäilmoittautumisen, jossa kaikki osallistujat laskutetaan samalla laskulla voit ladata omalle koneellesi excel taulukon, johon voit kirjoittaa kaikkien osallistujien tiedot. Lähetä täytetty taulukko sähköpostilla osoitteeseen fm@kesli.fi. Laita viestin saatetietoihin laskutusosoite. Excel taulukko on ladattavissa Finlandia Marathonin ilmoittautumissivulta täältä.

 

Vaikuttaako Rantaraitin laajennustyö Finlandia Marathonin reitteihin?
Finlandia Marathon tekee yhteistyötä Jyväskylän Kaupungin kanssa varmistaakseen, että Rantaraitti olisi juostavassa kunnossa tapahtumaviikonloppuna. Laajennustyön aikataulu tarkentuu lähempänä syksyä, mutta Rantaraitin laajennustyökohdan pitäisi olla joko asfalttia tai kovaksi jyrättyä kivituhkaa tapahtuman aikaan.

 

Onko reitti virallisesti mitattu, ja jos Rantaraitin remontti vaikuttaa reittiin, tullaanko se mittaamaan uudestaan? 
Reitti on virallisesti mitattu ja tullaan tarvittaessa mittaamaan uudestaan.

 

Onko lähtö- ja maalialueen välittömässä läheisyydessä parkkitilaa?
On, vieressä sijaitsevat Jyväs-Parkin pysäköintitalot P-Paviljonki 1 ja P-Paviljonki 2. Lisäksi lähistöllä sijaitsee P-Matkakeskus, josta on lyhyt matka lähtö- ja maalialueelle.

Yhteistyössä

    Liity postituslistallemme!

    Lähetämme sinulle ajankohtaista infoa tapahtumasta.