Hinnat

Vuoden 2021 osallistumismaksut

Rekisteröinti31.5. saakka3.9. klo 24.00 saakka3.9. klo 24.00 Jälkeen
Maraton50€60€70€
Puolimaraton45€55€65€
Varttimaraton35€40€45€
Finlandia Kävely20€25€30€

Maratonviestin osallistumismaksu on 3.9. saakka 190 € / joukkue. 3.9. jälkeen 230 € / joukkue

Alennukset

Jos Sinulla on Juoksijalehden Juoksijakortti, S-etukortti tai olet Osuuspankin omistaja-asiakas, saat Finlandia Marathonin osallistumismaksusta neljän (4) euron alennuksen. Ilmoittautuessasi merkitse ruksi alennuksen oikeuttavaan kohtaan. Alennukset ovat voimassa 3.9. saakka. Vain yksi alennus huomioidaan.

 

Opiskelijahinta

Opiskelija-alennus on 10 € ilmoittautumisajankohtana voimassa olevasta hinnasta. Opiskelija-alennus on voimassa 3.9. saakka.

Infoa

Liikuntasetelit- & edut

Maksuvälineeksi käyvät Smartum Pay, Tyky-kuntosetelit, Virikesetelit, Edenred-kortti,  Eazybreak (toimipaikka koodi Q598) ja ePassin SporttiPassi.

Mobiilipalveluissa voit hoitaa maksun etukäteen. Tai voit maksaa liikuntaedulla juoksijanumeroa noutaessasi Jyväskylän Paviljongissa. Liikuntasetelit voit lähettää postitse osoitteeseen Keski-Suomen Liikunta, Onkapannu 2 40700 Jyväskylä.

Huom! Kun ilmoittautuessasi ilmoitat maksuvasi liikuntasetelillä tai muulla liikuntaedulla, tietosi rekisteröityvät järjestelmään ja varaamme Sinulle kuuluvat palvelut. Olemme oikeutettuja perimään osallistumismaksun, vaikka et osallistuisi tapahtumaan. Voit siirtää osallistumisoikeuden lääkärintodistuksella (päivätty 19.9. tai aiemmin) seuraavalle vuodelle.

Peruutusturvamaksu

31.5. Mennessä tehtyihin ilmoittautumisiin kuuluu peruutusturva ilman ilman erillistä peruutusturvamaksua.

31.5. jälkeen ilmoittauduttaessa maksamalla  5 euron peruutusturvamaksun voit vamman tai sairauden estäessä osallistumisen siirtää osallistumisoikeuden seuraavalle vuodelle. Osallistumisoikeuden siirtäminen seuraavalle vuodelle tapahtuu lähettämällä 18.9.2021 tai aiemmin päivätty lääkärintodistus osoitteella Keski-Suomen Liikunta / Finlandia Marathon, Onkapannu 2, 40700 JYVÄSKYLÄ tai sähköpostilla fm@kesli.fi.

Osanottomaksua ei palauteta!

Huom. Peruutusturvamaksu tulee maksaa ilmoittauduttaessa – peruutusturvamaksua ei voi maksaa takautuvasti vamman tai sairastumisen jälkeen.

 

 

Osallistumismaksuun sisältyy

  • Osallistujan opas sähköpostiin lähetettynä
  • Kattavat huoltopalvelut reitillä ja maalissa
  • Virallisesti mitattu reitti, sähköinen ajanotto- ja tulospalvelu
  • Varusteiden vaihto- ja säilytystilat sekä peseytymistilat
  • Osallistujamitali kaikille (pl. Finlandia Kävely)
  • Musiikkia ja muuta ohjelmaa reitillä ja maalissa

Ryhmäilmoittautuminen

Ryhmien ilmoittautuminen tapahtuu täyttämällä ryhmäilmoittautumislomake ja lähettämällä täydennetty lomake osoiteessa fm@kesli.fi. Lisää sähköpostiviestin saatteeseen laskutusosoite, jolla lomakkeella ilmoitetutumiset laskutetaan.

Yrityksille ja juoksuporukoille tarjottavista palveluista ja alennuksista saat lisätietoa Ryhmien ilmoittautuminen -sivulta

    Liity postituslistallemme!

    Lähetämme sinulle ajankohtaista infoa tapahtumasta.