Nuorten Maraton

Nuorten Maraton on Jyväskylän 5., 6. ja 7. luokan oppilaiden juoksutapahtuma. Osallistuja voi valita juokseeko hyvää loppuaikaa tavoitellen vai hölkkääkö rauhallisemmin. Halutessaan voi edetä reippaasti (sauva)kävellen.

Tärkeintä on liikunnasta nauttiminen sekä parhaansa yrittäminen. Kouluissa valmistaudutaan tapahtumaan 6 viikon harjoitusjaksolla, jossa opetellaan samalla kestävyyskunnon kehittämisen periaatteita.

Nuorten Maratonin järjestävät Jyväskylän kaupunki, Keski-Suomen Liikunta ja Jyväskylän Kenttäurheilijat

Opettajan opas – Koululaisen kestävyyskunnon kehittäminen >>
Nuorten Maratonin audiotreenit >>
Oppilaiden ilmoittaminen Nuorten Maratonin kilpasarjaan >>

 

Matkalla mukana

Matkan kartta

Lähtöaika         Luokka                                        Ruokailu10.00                5. luokkalaiset                           Ruokailu koululla tapahtuman jälkeen11.00                6. luokkalaiset                           Ruokailu koululla ennen tapahtumapaikalle lähtöä12.00               7. luokkalaiset                           Ruokailu koululla ennen tapahtumapaikalle lähtöä

 

Tapahtuman seuraaminen

Yleisö ja oppilaiden vanhemmat ovat tervetulleita seuraamaan tapahtumaa ja kannustamaan oppilaita. Rantaraitilla polkupyörällä kulkeminen ei ole kuitenkaan mahdollista. Hyviä katselupaikkoja ovat Lutakonaukio ja sataman alue. Lähtö ja maali ovat Lutakonaukiolla, jossa on jonkin verran katsomotilaa. Vanhemmat eivät pääse maalin huoltopistealueelle. Ko. alue on varattu maaliin saapuville oppilaille ja koulujen henkilökunnalle. Lisäksi on huomioitava, että pysäköintitalo Paviljonki 2 ei ole tapahtumaa seuraamaan tulevien käytössä. Pysäköintimahdollisuudet ovat Paviljonki 1 (sisäänajo Satamakadulta) ja PMatkakeskus.

 

Nuorten maratonin palautelomake >>

 

Jaa tämä:

Yhteistyössä

    Liity postituslistallemme!

    Lähetämme sinulle ajankohtaista infoa tapahtumasta.