Ilmoittaudu toimitsijaksi Finlandia Marathonille 15.-16.9.2023

juoksijanumeroiden jako

Finlandia Marathon järjestetään tänä vuonna perjantaina ja lauantaina 15.-16.9. ja jälleen komeasti kaksipäiväisenä. Mukana on toista kertaa myös Nuorten Maraton (5.-, 6.,- ja 7.-luokkalaiset eli yli 4000 osallistujaa), joka juostaan jo pe ap klo 9.50 alkaen. Maratonviesti lähtee liikkeelle perjantaina klo 17.30, Finlandia Kävely on nyt Finlandia Vitonen ja sen voi myös juosta, se starttaa klo 18 ja illan pimentyessä juostava Valon Kymppi klo 20. Maraton ammutaan liikkeelle lauantaina klo 12 ja puolimaraton klo 15.15. Kilpailukeskuksena toimii Paviljonki ja Lutakonaukio kuten viime vuonnakin. Kisakeskus on siirretty B-halliin.

Tarvitsemme toimitsijoita mm. liikenteen- / juoksijoiden ohjaukseen, juoksijoiden huoltoon, kansliatehtäviin ja tapahtuman rakentamiseen, joka alkaa varsinaisesti torstaina 14.9 klo 10. Myös tapahtuman jälkeen purkuapu on tervetullutta.

Toimitsijoille tarjotaan;
– lämmin ruoka ja kahvi/pulla
– toimitsijan kisapaita
– hieno kokemus suurtapahtumassa

Ilmoittaudu FM-nettisivujen kautta: https://finlandiamarathon.fi/toimitsijat/

Tarvittaessa voit myös ilmoittautua sähköpostilla toimisto(at)jku.fi ja ilmoittaa nimesi, puhelinnumerosi ja sähköpostiosoitteesi. Ilmoittautuneisiin otamme yhteyttä ja sovimme tehtävästä ja mahdollisesta opastuksesta. Kokemusta tai koulutusta ennakkoon ei tarvita ja myös junnuja voidaan tiettyihin hommiin ottaa. Kaikille toimitsijoille järjestetään infotilaisuus Viherlandiassa tiistaina 12.9 klo 18.00 (kahvit klo 17.30). Tervetuloa mukaan suurtapahtuman tunnelmaan ja järjestelyihin!

Jaa tämä:

Yhteistyössä

    Liity postituslistallemme!

    Lähetämme sinulle ajankohtaista infoa tapahtumasta.