Osoitelähde: Kehoite kannustaa ystävää osallistumaan Finlandia Marathonille on lähettetty Finandia Marathonin asiakasrekisterissä oleville. Asiakasrekisteri on koottu Finlandia Marathonille / Siltojen Juoksuun 2005-2018 osallistuneista, Finlandia Marathonin postituslistalle liittyneistä, muissa juoksutapahtumissa markkinointiluvan antaneista, Finlandia Marathonin yhteistyökumppaneista ja talkoohenkilöstöstä sekä tiedotusvälineistä. Finlandia Marathonin asiakasrekisteriä käytetään ainoastaan Finlandia Marathonin järjestäjien omiin markkinointiatarkoituksiin – yhteystietoja ei luovuteta eteenpäin.

Jos kannusteen lähettäjä haluaa sähköpostiosoitteen pois Finlandia Marathonin  asiakasrekisteristä, niin siitä voit ilmoittaa osoitteessa:  https://www.kesli.fi/finlandia-marathon/sahkopostiosoite-pois-finlandia-/

Kannusteen vastaanottajista ei muodosteta asiakasrekisteriä. Jos kannusteen vastaanottanut haluaa liittyä Finlandia Marathonin asiakasrekisteriin se on mahdollista osoitteessa:  www.finlandiamarathon.fi  (Liity postituslistalle)