Yleisohjeet 2020

Järjestäjät pidättävät oikeudet muutoksiin

ERI MATKOJEN LÄHTÖAJAT

Lauantaina 19.9.
klo 10.30            Finlandia Kävely
klo 11.30            Varttimaraton (2. lähtö klo 11.40)
klo 12.30            SAUL SM-maraton, maraton ja maratonviesti (2. lähtö klo 12.40)
klo 15.20            Puolimaraton (2. lähtö klo 15.30 ja 3.lähtö 15.40)

FINLANDIA MARATHONIN AIKATAULU

Ke 16.9. – pe 18.9.
Juoksijanumeroiden jako, Intersport Tourulassa liikkeen aukioloaikoina

Lauantai 19.9.
klo 9.00              Juoksijanumeroiden jako Paviljongin Uno Savolankadun sisäänkäynnin aulassa
klo 10.15            Finlandia kävelyn osallistujatunnusten jako päättyy Paviljongin Uno Savolankadun sisäänkäynnin aulassa
klo 10.30            Finlandia kävelyn lähtö Lutakon aukiolla
Varttimaratonin juoksijanumeroiden jako päättyy Paviljongin Uno Savolankadun sisäänkäynnin aulassa
klo 11.30            Varttimaratonin lähtö Lutakon aukiolla
SAUL SM-maratonin*, maratonin ja maratonviestin juoksijanumeroiden jako päättyy , Paviljongin Uno Savolankadun sisäänkäynnin                                     aulassa
klo 12.30            SAUL SM-Maratonin, maratonin ja maratonviestin lähtö Lutakon aukioll
klo 14.20            Puolimaratonin juoksijanumeroiden jako päättyy Paviljongin Uno Savolankadun sisäänkäynnin aulassa
klo 15.20            Puolimaratonin lähtö  Lutakon aukiolla
klo 18.45           Reitillä olevat huoltopisteet suljetaan ja reitille järjestetty liikenteen ohjaus lopetetaan

* SAUL SM-Maratonilla osallistujanumeron noutaminen = osallistumisen varmistaminen

KORONAVIRUKSEN LEVIÄMISEN RAJOITTAMISTOIMENPITEIDEN VAIKUTUKSET FINLANDIA MARATHONIN 2020 JÄRJESTELYIHIN
– Vältämme osallistujien kokoamista isoina joukkoina samanaikaisesti sisätiloihin
– Kannustamme osallistujia huolehtimaan käsihygieniasta sekä pitämään metrin turvavälin muihin kuin oman seurueesi juoksijoihin ja kannustajiin aina kun se on mahdollista.

Finlandia Marathon 2020 järjestetään vastuullisesti THL:n ja AVI:n voimassa olevien ohjeistuksien
ja säännösten mukaisesti – osallistujien ja toimitsijoiden turvallisuudesta huolehtien!


ILMOITTAUTUMINEN 4.9. JÄLKEEN

Perjantaihin 11.9. klo 22.00 saakka
ilmoittautuminen normaalisti internetissä:   http://ilmoittautuminen.finlandiamarathon.fi/ilmoittautuminen/

Keskiviikkona 16.9., torstaina 17.9. ja  perjantaina 18.9.
ilmoittautuminen Intersport Tourulassa liikkeen aukioloaikoina.

Lauantaina 19.9.
ilmoittautuminen Jyväskylän Paviljongin Uno Savolankadun sisääntuloaulassa viimeistään puolitoista tuntia ennen oman matkan lähtöä.

Maratonviestiin voi ilmoittauta ainoastaan perjantaihin 11.9. klo 22.00 saakka internetissä. Maratonviestiin ei voi ilmoittautua paikan päällä.

Huom. Ilmoittautuessasi paikan päällä Intersport Tourulassa ja Jyväskylän Paviljongissa maksaessasi käteisellä varaa tasaraha: Finlandia Kävely 30 €, Valon Kymppi 45 €, maraton 70 € ja puolimaraton 65 €.
HUOM. 4.9. jälkeen tehtävissä ilmoittautumisissa ei voi hyödyntää alennuksia.

Osallistumisen maksaminen paikan päällä
Maksuvälineenä Finlandia Marathonin ilmoittautumispisteessä käyvät
* Käteinen
* Pankkikortti
* Smartum liikunta- ja kulttuurisetelit
* Virikesetelit
* Tyky-setelit
* Laukaan kunnan liikunta- ja kulttuurisetelit
* Eazybreak –mobiilisetelit
Smartum-kortilla voit hoitaa maksun etukäteen omassa Smartum -verkkopalvelussasi. Smartum- verkkopalvelun käyttäjätunnus on sähköpostiosoitteesi ja salasanasi on toimitettu sinulle sähköpostitse. Laita käyttökohdehakuun Keski-Suomen Liikunta ja maksa avoimena maksuna osallistumisesi summa.
Osallistumismaksun voi maksaa myös Sporttipassilla verkossa.

MUUTOKSIEN TEKEMINEN JO SUORITETTUUN ILMOITTAUTUMISEEN
Voit muuttaa aiemmin tehtyä ilmoittautumista esim. vaihtaa matkaa, muuttaa sarjaa tai siirtää osallistumisoikeuden toiselle henkilölle.

Internetissä 11.9. klo 22.00 saakka
Finlandia Marathonin internetsivuilla (https://finlandiamarathon.fi/ilmoittautuminen/muutoslomake/ ) on muutosilmoituslomake, jolla voit perjantaihin 11.9. klo 22.00 saakka tehdä muutoksia.

Keskiviikkona 16.9., torstaina 17.9. ja perjantaina 18.9.
Paikan päällä Intersport Tourulassa liikkeen aukioloaikoina.

Lauantaina 19.9.
Paviljongin Uno Savolankadun sisääntuloaulassa. Lauantaina muutokset tulee tehdä viimeistään puolitoista tuntia ennen omaa lähtöä.

Huom. Kaikki 4.9. jälkeen tehtävät muutokset eivät välttämättä kirjaudu Finlandia Marathonin internetsivuilla olevaan osallistujaluetteloon. (Järjestäjät ilmoittavat ko. muutokset suoraan EQ-Timingin ajanotto järjestelmään.)

OSALLISTUMISEN PERUUTTAMINEN
Maksettua osallistumismaksua ei palauteta. Jos olet maksanut peruutusturvamaksun ja toimitat järjestäjille 19.9. tai aiemmin päivätyn lääkärintodistuksen, osallistumisoikeus siirretään seuraavalle vuodelle. Lääkärintodistus tulee postittaa 30.9.2020 mennessä osoitteella Keski-Suomen Liikunta / Finlandia Marathon, Onkapannu 2, 40700  JYVÄSKYLÄ tai lähettää skannattuna sähköpostilla osoitteeseen fm@kesli.fi

JUOKSIJANUMEROIDEN NOUTAMINEN
Juoksijanumerot ovat noudettavissa keskiviikosta 16.9. perjantaihin 18.9. Intersport Tourulasta liikkeen aukioloaikoina. Erityisesti Jyväskylässä ja lähiympäristössä asuvia kehoitetaan noutamaan juoksijanumerot ennakkoon Intersport Tourulasta.

Jyväskylän Paviljongin Uno Savolankadun sisäänkäynnin aulassa on juoksijanumerot noudettavissa lauantaina 19.9. Juoksijanumero on noudettava viimeistään tunti ennen omaa lähtöä.

Juoksijanumeroiden jakopisteet on jaoteltu matkan ja sukunimen alkukirjaimen perusteella. Ilmoittamalla nimesi saat juoksijanumerosi, hakaneulat (4 kpl) ja varustesäilytystä varten tarran, jossa on juoksijanumerosi.
HUOM! Juoksijanumeroa ei tarvitse noutaa henkilökohtaisesti – juoksijanumeron voi noutaa toisen puolesta.

Ryhmien numeroiden hakeminen
Ryhmän yhdyshenkilö voi hakea ryhmän jäsenten kaikki juoksijanumerot kerralla. Ilmoita sähköpostilla fm@kesli.fi perjantaihin 11.9. klo 14.00 mennessä ryhmään kuuluvien nimet niin juoksijanumerot on koottu valmiiksi.

Maratonviestin joukkueen juoksijanumeroiden hakeminen
Maratonviestin joukkueen yhdyshenkilö hakee kaikkien juoksijoiden numerot kootusti ja saa samalla joukkueelle kuuluvan viestikapulan.

TAPAHTUMAKESKUS
Finlandia Marathonin tapahtumakeskus on Jyväskylän Paviljongin Uno Savolankadun sisäänkäynnin aula sekä Paviljongin läheisyydessä oleva Lutakon aukio. Jyväskylän Paviljonkiin on pysyvät opastustaulut kaikilta Jyväskylään tulevilta pääteiltä. Lisätietoja kulkuyhteyksistä Jyväskylän Paviljonkiin osoitteesta: https://www.paviljonki.fi/kulkuyhteydet-ja-pysakointi/

PYSÄKÖINTI
Paviljongin pysäköintialueita hallinnoi Jyväs-Parkki oy. Tapahtumakeskuksen välittömässä läheisyydessä on käytössä kaksi pysäköintitaloa, 24 h / vrk. Sisäänajo Paviljonki 1 pysäköintitaloon tapahtuu Satamakadulta (Osoite: Satamakatu 3) ja Paviljonki 2 pysäköintitaloon sisäänajo on Uno Savolankadulta (Osoite: Uno Savolankatu 6). Hinnat: tuntitaksa 1 € / tunti, vuorokauden pysäköintitaksa 12 €.

Huom. Paviljongin alueella on lauantaina 19.9. myös Ween Maan Wiljaa tapahtuma, joten Paviljongin välittömässä läheisyydessä olevat pysäköintitalot voivat olla täysiä. P-Matkakeskus ja P-Asema ovat myös erinomaisia pysäköintipaikkoja. Rautatien ylittävää messusiltaa pitkin pääsee kätevästi Paviljongin alueelle. Pysäköintimahdollisuuksista saat lisätietoa: https://jyvas-parkki.fi/ Suosimalla kimppakyytejä sekä varaamalla riittävästi aikaa pysäköintiin ja hakemalla juoksunumeron ennakkoon, autat parhaiten järjestelyjen sujumista.

AJANOTTOON LIITTYVÄT OHJEET
Finlandia Marathonilla on käytössä EQ-Timing ajanottojärjestelmä. Juoksijanumeron taakse on kiinnitetty mikrosiru, joka rekisteröi lähtöajan mentäessä lähtöportin ali ja rekisteröi loppuajan alitettaessa maaliportti. Jokainen juoksija saa sekä brutto- että nettoajan.

Kiinnitä numerolappu rintaan. Numerolappua ei saa rutistaa kasaan tai taittaa juoksun aikana. Numerolappua ei tarvitse palauttaa maalissa.

Bruttoaika = lähtölaukauksen ja maaliviivan ylityksen välinen aika. (kilpailun virallinen loppuaika)
Nettoaika = lähtöviivan ylityksen ja maaliviivan ylityksen välinen aika.

Tulosluetteloon merkitään jokaiselle juoksijalle kumpikin aika.
Finlandia Kävelyssä ei ole ajanottoa!

VÄLIAJAT
Maratoonarit saavat väliajat 5,25; 10,5; 15,75; 21,1; 26,25: 31,50 ja 36,75 km:n kohdilta, puolimaratoonarit saavat väliajan n.5,25; 10,5; 15,75; km:n kohdilta ja varttimaratoonarit saavat väliajan 5,25 km:n kohdalta.

VARUSTEIDEN VAIHTOTILAT PESEYTYMISTILAT
Koronavirusepidemian leviämisen rajoittamistoimenpiteiden vuoksi kaikille osallistujille yhteisiä varusteiden vaihto- ja peseytymistiloja ei ole käytössä vuoden 2020 Finlandia Marathonilla.

VARUSTESÄILYTYS
Jyväskylän Paviljongin Uno Savolankadun aulassa on varustesäilytystila. Kirjekuoressa, jonka saat  juoksijanumeroa hakiessasi on juoksijanumerotarra. Kiinnitä juoksijanumerotarra kassisi päälle ennen kuin tuot sen varustesäilytykseen. Arvotavarat voit jättää myös kassiisi. Kassia noutaessasi toimitsija varmistaa, että kassiin kiinnitetty numero ja kassin noutajan juoksijanumero ovat samat.
HUOM. Varustesäilytystilaa on rajoitetusti. Tapahtumakeskuksen välittämässä läheisyydessä olevissa pysäköintitaloissa pysäköivien kannattaa säilyttää varusteet omassa autossa ja jättää vain auton avaimet arvotavarasäilytykseen.

OMAT JUOMAT
Puoli- ja täysmaratonilla huoltopisteillä on varattu pöytä juoksijoiden omille juomille. Juoksijoiden tulee jättää huoltopisteille vietävät omat juomat lauantaihin 19.9. klo 11.00 mennessä Jyväskylän Paviljongin Uno Savolankadun aulassa oleviin laatikoihin.

Huomiothan, että myös puolimaratonin juoksijoiden tulee jättää omat juomat klo 11.00 mennessä.

LÄHTÖÖN JÄRJESTÄYTYMINEN
Kaikkien matkojen lähtö tapahtuu Lutakon aukiolta. Ennen tapahtumaa osallistujille lähetettävässä osallistujan oppaassa on ohjeet kuinka lähtöryhmityksen tehdään matkoilla, jossa on useampi lähtö.

Huom. Ajanoton aktivoitumisen vuoksi, lähtöviivaa ei saa ylittää ennen lähtölaukausta kummastakaan suunnasta. (Et voi tulla lähtöpaikalle edestäpäin lähtöportin ali.).

TAVOITEAIKAJUOKSIJAT
Ruuhkien ja lähietäisyydellä juoksemisen välttämiseksi vuoden 2020 Finlandia Marathonilla ei ole tavoiteaikajuoksijoita.

REITTI
Reitti kulkee pääsääntöisesti kevyen liikenteen väylää Jyväskylän Rantaraittia. 10,55 km:n lenkki juostaan varttimaratonilla kerran, puolimaratonilla 2 kertaa ja täysmaratonilla 4 kertaa. Kaikki reitit menevät kierroksen täyttyessä Lutakon aukion lävitse.
Juoksureitin pituuden on mitannut SUL:n virallinen maantiereittien mittaaja Harri Paananen.
Maratonviesti juostaan 5 km:n reitillä. Reitti nousee Suuruspäässä Satamaksudn sillalle ja tulee sieltä Lutakon aukiolle.

REITTIMERKINNÄT
Reitti on merkitty opastenuolilla ja lippusiimalla. Lisäksi merkittävimmissä käännöspaikoissa on henkilöopastajat.

OHITUSMAHDOLLISUUS
Juoksijoiden tulee jättää takaa tuleville ohitustilaa aina kun se on mahdollista.

JUOKSIJANUMERO
Täysmaratonin juoksijoilla on sinisellä pohjalla valkoinen numero, puolimaratonin juoksijoilla on punaisella pohjalla valkoinen numero ja varttimaratonin juoksijoilla on vihreällä pohjalla valkoinen numero. Finlandia Kävelyn osallistujilla on numerolappu, jossa harmaalla pohjalla lukee mustalla Finlandia Kävely. Maraton viestiin osallistuvilla on numerolapussa joukkueen numeron lisäksi pienellä juoksijan osuuden numero. SAUL SM-Maratonin osallistujilla on mustalla pohjalla valkoinen numero.
Juoksijanumero tulee kiinnittää paidan etupuolelle, siten että se on helposti luettavissa. Osallistujalla ei ole oikeutta peittää tai poistaa järjestäjän asettamia mainoksia.  Juoksijanumero on henkilökohtainen, sitä ei voi siirtää ilman järjestäjille tehtyä muutosilmoitusta toiselle henkilölle.
Vain juoksijanumeron omaavat ovat oikeutettuja järjestäjien huoltopalveluihin.

KILOMETRIMERKINNÄT
Kaikki kilometrit on merkitty numerotauluin.

WC:t

Sisätiloissa Jyväskylän Paviljongissa
Naiset = 32 koppia
Miehet = 17 koppia, 36 pisuaaria

Lähtöalueen läheisyydessä
Lähtöpaikan läheisyydessä Lutakon aukiolla on 8 WC:tä.

Reitillä
WC:t ovat kahdessa kohtaa:
– Suuruspäässä – täysmaratonin noin kilometrit 3,6; 14,1; 24,7 ja 35,2 km
– Lutakon aukiolla – täysmaratonin noin kilometrit 10,5, 21,1, ja 31,6 km

100 m ennen WC-tiloja on ennakkoilmoituskyltti.

HUOLTOPISTEIDEN SIJAINTI JA TUOTTEET 

0,0                Lähtö, Lutakonaukio          –
3,6                Suuruspää                           Vesi, Urheilujuoma
6,8                Äijälänranta                         Vesi, Urheilujuoma
10,5              Lutakonaukio                      Vesi, Urheilujuoma
14,1              Suuruspää                           Vesi, Urheilujuoma
17,3              Äijälänranta                         Vesi, Urheilujuoma
21,1              Lutakonaukio                      Vesi, Urheilujuoma
24,7              Suuruspää                           Vesi, Urheilujuoma
27,9              Äijälänranta                         Vesi, Urheilujuoma
31,6              Lutakonaukio                      Vesi, Urheilujuoma
35,2              Suuruspää                           Vesi, Urheilujuoma
38,4              Äijälänranta                         Vesi, Urheilujuoma
42,2              Maali, Lutakonaukio          Vesi, Urheilujuoma

Taulukossa olevat kilometrit ovat noin matkoja. Noin 100 m ennen huoltopistettä on ennakkoilmoituskyltti.

TAPAHTUMAN LÄÄKINTÄHUOLTO JA ENSIAPU
Tapahtuman lääkintähuollosta vastaa lääkärikeskus Mehiläinen. Maalialueella on paikalla tapahtuman lääkäri. Lisäksi jokaisella huoltopisteellä on ensiaputaitoista henkilökuntaa
HUOM. Jos sinulla on diagnosoitu sairaus (esim. diabetes, astma, epilepsia, tmv), joka voi vaikuttaa suoritukseesi, merkitse x kilpailunumerosi etupuolelle ja kirjoita numeron taakse ohjeet, jotka ensiapuhenkilöstön on hyvä tietää esim. lääkitys.

KESKEYTTÄMINEN
Jos joudut keskeyttämään, hakeudu lähimmälle huoltopisteelle. Ilmoita huoltopisteen henkilökunnalle, jos tarvitset kyydin maalialueelle.
Jos joudut keskeyttämään, ilmoita siitä Paviljongin Uno Savolankadun sisäänkäynnin aulassa olevassa infopisteessä. Näin pystymme varmistamaan, että juoksijoita ei ole enää reitillä. Kun otat yhteyttä palvelupisteeseen, saat Sinulle kuuluvat tuotteet mm. osallistujamitalin ja tuotepussin.
Huom. Jos keskeytät, älä juokse Lutakonaukiolla olevan maaliportin alitse, koska järjestelmä kirjaa sinulle loppuajan, joka vääristää tulospalvelua.

VASTUU
– Arvioi vastuullisesti oman terveydentilasi perusteella juoksutapahtuman soveltuvuus itsellesi.
– Älä osallistu, jos tunnet alkamassa olevan sairauden (esim. flunssa) tai tiedät edellisen sairauden jälkeen, että et ole riittävästi palautunut.
– Keskeytä juoksu, mikäli tunnet jonkin seuraavista oireista:

* lisääntyvä rintakipu
* voimakas hengenahdistus
* huimaus, pyörryttävä olo
* kova pohjekipu
* muu hälyttävä oire

Hyväksy, että järjestäjillä on oikeus keskeyttää juoksu, jos teemme huomion hätätilanteeseen viittaavasta merkistä (esim. epätavallinen kalpeus).
Osallistut juoksuun omalla vastuullasi ja vapautat tapahtuman järjestäjät vastuusta, niiltä osin kun et ole itse huomioinut seikkoja, jotka aiheuttavat riskin osallistumisellesi.

Koronavirusepidemian vuoksi on tärkeätä, että osallistut tapahtumaan vain täysin terveenä ja oireettomana

PALKINNOT
Kaikki Finlandia Marathon juoksutapahtumaan osallistuneet saavat mitalin heti saavuttuaan maaliin – Finlandia Kävelyyn osallistujille ei anneta osallistujamitalia.
Vuoden 2020 Finlandia Marathonilla ei jaeta sarjapalkintoja. Mutta tulospalvelu toimii normaalisti ja kakki tulokset ovat nähtävissä sarjoittain.

HUOM ! Varmista osallistujan kirjekuoreen kiinnitetystä nimitarrasta että sinut on merkitty oikeaan sarjaan. Jos sarja on virheellinen, muuta se heti jälki-ilmoittautumispisteessä. Sarjavaihtoa et voi tehdä enää juoksun jälkeen. (Esim. yleiseen sarjaan merkitty ei voi vaihtaa jälkeenpäin veteraanisarjaan huomattuaan mahdollisen menestyksen.)

TULOSPALVELU

Maalialueella on kello, joista näkee lähtölaukauksesta kuluneen ajan. Viralliset tulokset ovat osoitteessa: https://finlandiamarathon.fi/tulokset/

Virheellisten ja puuttuvien tulosten selvittäminen
Jos tuloksesi puuttuu tai on hyvin perusteltua epäillä tuloksen olevan virheellinen, toimi seuraavasti. Jos huomaat paikan päällä tapahtuman aikana virheen / puutteen tuloksissa, hae tapahtuman infopisteestä tulospalvelun palautelomake ja täytä se. Palauta täytetty lomake infopisteeseen. Huom. Tapahtuman käynnissä ollessa tulospalvelu ei ota vastaan suullisia tarkastuspyyntöjä, vaan tulosten tarkistaminen tapahtuu heti kun se on mahdollista kirjallisten selvityspyyntöjen perusteella.
Jos huomaat tapahtuman jälkeen virheen / puutteen, täytä Finlandia Marathonin internetsivuilla ”raportoi virheet tuloslistassa” lomake.

JUOKSUN MAKSIMIAIKA – REITIN JA HUOLTOPISTEIDEN PURKAMINEN
Juoksun maksimisuoritusaika on maratonilla 6 tuntia 15 minuuttia ja puolimaratonilla 3 tuntia. Klo 18.45 lopetetaan huoltopisteiden toiminta ja liikenteen opastaminen sekä poistetaan reitillä olevat opasteet. Klo 18.45 jälkeen reitin kiertää jälkipään valvoja, joka varmistaa, että reitillä ei ole enää osallistujia.

OHEISOHJELMA
Reitin varrella on useita musiikkipisteitä.

TAPAHTUMASTA OTETTUJEN KUVIEN KÄYTTÖOIKEUS
Järjestäjillä on vapaa käyttöoikeus tapahtumasta ottamilleen kuville ja videotallenteille.

LÖYTÖTAVARAT
Löytötavarat toimitetaan Finlandia Marathonin infopisteeseen Jyväskylän Paviljongin Uno Savolankadun aulaan, josta niitä voi tiedustella tapahtuman aikana. Finlandia Marathonin jälkeen löytötavaroita säilytetään kuukauden ajan Keski-Suomen Liikunnan toimistolla p. 050 3813 820. Sen jälkeen yli 50 € arvoiset tavarat viedään Jyväskylän poliisilaitoksen löytötavaratoimistoon ja alle 50 € arvoiset tavarat annetaan kierrätykseen / kirpputorille. Löytötavaroita lähetettäessä järjestäjät perivät vastaanottajalta tavaroiden postituksesta aiheutuneet kustannukset.

JUOKSUN SEURAAMINEN
Yleisö ja henkilökohtaiset kannustajat ovat tervetulleita seuraamaan tapahtumaa ja kannustamaan juoksijoita. Rantaraitilla polkupyörällä kulkeminen ei ole kuitenkaan suositeltavaa.
Hyviä katselupaikkoja ovat Lutakon aukio ja Kuokkalan silta. Lutakon aukiolla on lähtö sekä maali ja juoksijat menevät joka kierroksella aukion lävitse.  Kuokkalan sillalta näkee juoksijoita pitkän ajan.

PALAUTTEEN ANTAMINEN
Finlandia Marathonin kehittämiseksi toivotaan osallistujilta palautetta. Palautetta voit antaa Finlandia Marathonin internetsivuilla olevalla palautelomakkeella tai henkilökohtaisesti infopisteessä. Kerro asiat, jotka voidaan korjata heti paikan päällä välittömästi järjestäjille.
Palautetta antaneiden kesken arvotaan palkintoja.

JÄRJESTELYORGANISAATIO

Finlandia Marathonin 2020 järjestelytoimikunta ja eri osa-alueiden vastuuhenkilöt.

Lähdön järjestelyt ja liikenteen ohjaus:   Miikka Silonsaari
Ensiapu:                                                        Lääkärikeskus Mehiläinen
Huolto:                                                           Vesa Häggblom
Reitti:                                                              Esa Kaihlajärvi
Reitin mittaus:                                             Harri Paananen
Ajanotto ja tulospalvelu:                           EQ-Timing
Ohjelma:                                                       Isto Hiltunen
Kanslia:                                                           Helvi Kaihlanen
Kuulutus:                                                       Raimo Kuoppa-Aho
Varustesäilytys:                                            Pekka Monni
Infopiste:                                                      Laura Härkönen
Ulkoalue ja rakennevastaava:                   Teemu Airaksinen ja Jaakko Hanhinen
Talkoohenkilöstö:                                        Mira Autio
Taloussihteeri:                                             Laura Nuutinen
Maalin tuotejako:                                        Jyrki Saarela
Äänentoisto:                                                 Maukka tapahtumatekniikka
Musiikkipisteet reitillä:                               Gradia, Pasi Juvonen
Pääsihteerit:                                                 Markku Koistinen ja Jouni Vatanen

FINLANDIA MARATHONIN TOIMISTO
Finlandia Marathonin toimisto sijaitsee Keski-Suomen Liikunnan toimiston yhteydessä osoitteessa Onkapannu 2, 40700 Jyväskylä.

TIEDUSTELUT
Finlandia Marathonia koskeviin tiedusteluihin vastaavat tapahtuman pääsihteerit Jouni Vatanen puh.050-552 4997 jouni.vatanen@kesli.fi ja Markku Koistinen puh.040-7069195  markku.koistinen@jku.fi