Vuoden 2019 osallistumismaksut

31.5.saakka 31.8. saakka 31.8. jälkeen
Maraton 50€ 60€ 70€
Puolimaraton 45€ 55€ 65€
Valon Kymppi 35€ 40€ 45€
Finlandia Kävely 20€ 25€ 30€

Maratonviestin osallistumismaksu on 31.8. saakka 190 € / joukkue. 31.8. jälkeen 230 € / joukkue

Alennukset

Finlandia Marathonin osallistumismaksusta saat neljän (4) euron alennuksen, jos Sinulla on Juoksijalehden Juoksijakortti, S-etukortti tai olet OP omistaja-asiakas.Vain yksi alennus huomioidaan. Merkitse ilmoittautumisen yhteydessä ruksi alennuksen oikeuttavaan kohtaan. Alennukset ovat voimassa ilmoittauduttaessa 31.8. saakka.
Keskisuomalaisen kestotilaajan alennus on 8 euroa. Saat alennuksen lähettämällä tekstiviestin ”FINLANDIA” numeroon 13520. Saat paluuviestinä koodin, jonka syöttämällä ilmoittautumisjärjestelmässä olevaan kenttään saat alennuksen. Keskisuomalaisen kestotilaajan alennus on voimassa vain sadalle (100) ensimmäiselle ilmoittautuneelle.

Opiskelijahinta

Opiskelija-alennus on 10 € kullakin hetkellä voimassa olevasta hinnasta. Opiskelija-alennuskin on voimassa 31.8. saakka.

Osallistumismaksuun sisältyvät palvelut

* Osallistujan opas kotiosoitteeseen postitettuna

* Kattavat huoltopalvelut reitillä ja maalissa

* Virallisesti mitattu reitti, sähköinen ajanotto- ja tulospalvelu

* Varusteiden vaihto- ja säilytystilat sekä peseytymistilat

* Osallistujamitali kaikille ja palkinnot kaikkien sarjojen kolmelle parhaalle (pl. Finlandia Kävely)

* Musiikkia ja muuta ohjelmaa reitillä ja maalissa

Osallistumismaksun maksaminen liikunta- tai kulttuurisetelillä

Maksuvälineeksi käyvät Tyky-kuntosetelit, Virikesetelit, Smartum liikunta- ja kulttuuristelit, Eazybreak (toimipaikka koodi on Q598), ePassin SporttiPassi sekä Smartum-saldo maksukortit.

Liikuntasetelillä maksun voit suorittaa kilpailunumeroa noutaessasi paikanpäällä Jyväskylän Paviljongissa tai lähettämällä liikuntasetelit postissa osoitteella Keski-Suomen Liikunta, Onkapannu 2 40700  Jyväskylä. Voit käydä myös maksamassa paikan päällä Keski-Suomen Liikunnan toimistolla Onkapannu 2, (entiset Jyväskylän Energian tilat Savelassa).

Huomiothan ! Kun ilmoittaudut liikuntasetelillä maksavaksi ilmoittautumisesi rekisteröityy järjestelmäämme ja varaamme Sinulle kuuluvat palvelut ilmoittautumisesi perusteella. Olemme oikeutettuja perimään osallistumismaksun vaikka et osallistuisi tapahtumaan. Voit siirtää osallistumisoikeuden lääkärintodistuksella (päivätty 13.9. tai aiemmin) seuraavalle vuodelle

Smartum-kortilla maksaminen

Korttimaksun voit suorittaa tapahtumapäivinä Jyväskylän Paviljonkissa Finlandia Marathonin maksupisteellä tai etukäteen verkkomaksuna omassa Smartum -verkkopalvelussasi. Smartum-verkkopalvelun käyttäjätunnus on sähköpostiosoitteesi ja salasanasi on toimitettu sinulle sähköpostitse. Laita käyttökohdehakuun KesLi ja maksa osallistumisesi avoimella maksulla.

Peruutusturvamaksu

31.5. mennessä tehtyihin ilmoittautumisiin on peruutusturva voimassa ilman erillistä peruutusturvamaksua.
31.5. jälkeen ilmoittauduttaessa maksamalla ilmoittautumisen yhteydessä 5 euron peruutusturvamaksun voit vamman tai sairauden estäessä osallistumisen siirtää osallistumisoikeuden seuraavalle vuodelle. Siiirtäessäsi osallistumisoikeuden seuraavalle vuodelle lähetä kopio 15.9.2018 tai aiemmin päivätystä lääkärintodistuksesta osoitteella Keski-Suomen Liikunta / Finlandia Marathon, Onkapannu 2, 40700 JYVÄSKYLÄ. Seuraavalle vuodelle siirron voi tehdä vain itselleen ja vain yhden vuoden eteenpäin. Osanottomaksua ei palauteta missään tilanteessa.

Huom. Peruutusturvamaksu tulee maksaa ilmoittautumismaksun yhteydessä. Sitä ei voi maksaa takautuvasti vamman tai sairastumisen jälkeen.

Ryhmäilmoittautuminen ja ryhmäalennukset

Ryhmien ilmoittautuminen tapahtuu täyttämällä alla oleva ryhmäilmoittautumislomake ja lähettämällä täytetty lomake osoitteeseen fm@kesli.fi. Lisää sähköpostiviestin saatteeseen laskutusosoite, josta lomakkeella olevat ilmoittautumiset laskutetaan.

Yrityksille ja juoksuporukoille tarjottavista palveluista ja alennuksista saat lisätietoa Finlandia Marathon -klubi.

FM ryhmäilmoittautuminen