Vuoden 2021 osallistumismaksut

31.5.saakka 3.9. klo 24.00 saakka 3.9. klo 24.00 Jälkeen
Maraton 50 € 60 € 70 €
Puolimaraton 45 € 55 € 65 €
Varttimaraton 35 € 40 € 45 €
Finlandia Kävely 20 € 25 € 30 €

Maratonviestin osallistumismaksu on 3.9. saakka 190 € / joukkue. 3.9. jälkeen 230 € / joukkue

Alennukset

Jos Sinulla on Juoksijalehden Juoksijakortti, S-etukortti tai olet Osuuspankin omistaja-asiakas, saat Finlandia Marathonin osallistumismaksusta neljän (4) euron alennuksen. Ilmoittautuessasi merkitse ruksi alennuksen oikeuttavaan kohtaan. Alennukset ovat voimassa 3.9. saakka. Vain yksi alennus huomioidaan.

Opiskelijahinta

Opiskelija-alennus on 10 € ilmoittautumisajankohtana voimassa olevasta hinnasta. Myös opiskelija-alennus on voimassa 4.9. saakka.

Osallistumismaksuun mahdollistavat palvelut

* Osallistujan opas sähköpostiin lähetettynä

* Kattavat huoltopalvelut reitillä ja maalissa

* Virallisesti mitattu reitti, sähköinen ajanotto- ja tulospalvelu

* Varusteiden säilytystilat 

* Osallistujamitali kaikille (pl. Finlandia Kävely) 

* Musiikkia ja muuta ohjelmaa reitillä ja maalissa

Osallistumismaksun maksustamise liikuntaseteleillä tai muulla liikuntaedulla

Maksuvälineeksi käyvät Tyky-kuntosetelit, Virikesetelit, Smartum liikunta- ja kulttuuristelit, Eazybreak (toimipaikka koodi Q598), ePassin SporttiPassi ja Smartum-saldo maksukortit.

Liikuntaedulla voit maksaa juoksijanumeroa noutaessasi Jyväskylän Paviljongissa tai voit käydä myös maksamassa Keski-Suomen Liikunnan toimistolla Onkapannu 2, 40700 JYVÄSKYLÄ.
Liikuntasetelit voit lähettää postitse osoitteeseen Keski-Suomen Liikunta, Onkapannu 2 40700 Jyväskylä. 

Huom! Kun ilmoittautuessasi ilmoitat maksuvasi liikuntasetelillä tai muulla liikuntaedulla, tietosi rekisteröityvät järjestelmään ja varaammme Sinulle kuuluvat  palvelut. Olemme oikeutettuja perimään osallistumismaksun, vaikka et osallistuisi tapahtumaan. Voit siirtää osallistumisoikeuden lääkärintodistuksella (päivätty 19.9. tai aiemmin) seuraavalle vuodelle

Smartum-kortilla maksaminen

Korttimaksun voit suorittaa tapahtumapäivinä Jyväskylän Paviljongissa Finlandia Marathonin maksupisteellä tai etukäteen verkkomaksuna omassa Smartum -verkkopalvelussasi. Laita käyttökohdehakuun KesLi ja maksa osallistumisesi avoimella maksulla.

Peruutusturvamaksu

31.5. Mennessä tehtyihin ilmoittautumisiin kuuluu peruutusturva ilman ilman erillistä peruutusturvamaksua.
31.5. jälkeen ilmoittauduttaessa maksamalla  5 euron peruutusturvamaksun voit vamman tai sairauden estäessä osallistumisen siirtää osallistumisoikeuden seuraavalle vuodelle.  Osallistumisoikeuden siirtäminen seuraavalle vuodelle tapahtuu lähettämällä 18.9.2021 tai aiemmin päivätty lääkärintodistus osoitteella Keski-Suomen Liikunta / Finlandia Marathon, Onkapannu 2, 40700 JYVÄSKYLÄ. Osanottomaksua ei palauteta missään tapauksessa.

Huom. Peruutusturvamaksu tulee maksaa ilmoittauduttaessa – peruutusturvamaksua ei voi maksaa takautuvasti vamman tai sairastumisen jälkeen.

Ryhmäilmoittautuminen ja ryhmäalennukset

Ryhmien ilmoittautuminen tapahtuu täyttämällä ryhmäilmoittautumislomake ja lähettämällä täydennetty lomake osoiteessa fm@kesli.fi. Lisää sähköpostiviestin saatteeseen laskutusosoite, jolla lomakkeella ilmoitetutumiset laskutetaan.

Yrityksille ja juoksuporukoille tarjottavista palveluista ja alennuksista saat lisätietoa Ryhmien ilmoittautuminen -sivulta

FM ryhmäilmoittautuminen